Sportska rekreacija na otvorenom

19. svibnja 2020.
Komentari isključeni
446 Pregleda

Jučer su, u ponedjeljak, 18. svibnja, u Društvu za športsku rekreaciju Samobor počeli treninzi nordijskog hodanja, Tai-Chia, aerobika i korektivne gimnastike. Za početak se treninzi održavaju na otvorenom kad to vrijeme dopusti.

Članovi Društva trebaju se prije dolaska javiti svojim voditeljima kako bi se treninzi mogli organizirati na odgovarajući način, a sve u skladu s uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Termini su načelno ostali isti uz moguće manje korekcije, ovisno o broju polaznika. Novi termin Tai-Chia je utorkom od 18 sati.

Svi ostali zainteresirani za sportsku rekreaciju trebaju se prethodno javiti u Društvo, a potreban kontakt nalazi se na stranici ww.sportzasvesamobor.hr/kontakt.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.