Virtualni koncerti Camerate Cantilly

8. svibnja 2020.
Komentari isključeni
532 Pregleda

Camerata Cantilly, jedini hrvatski Harmonie ansambl, od danas započinje s emitiranjem odabranih ulomaka svojih koncerata na svom YouTube kanalu svakog petka u 18 sati i 30 minuta. Online premijere donose snimke koncerata održanih 2018. i 2019. godine u Zagrebu, Šibeniku i Kutini, kao i snimku svečanog koncerta kojim je Ansambl proslavio 5. godišnjicu djelovanja, a koj su zabilježile kamere Hrvatske televizije.

Od samoga početka Camerata Cantilly veliku pozornost pridaje audio-video produkciji te redovitoj prezentaciji putem glavnih društvenih mreža, a za vrijeme stanke uzrokovane pandemijom na isti način nastavlja komunicirati sa svojom publikom predstavljajući joj neka od najvažnijih djela nastalih za medij što uključuje i djela hrvatskih skladatelja. Prvi na programu je Beethovenov jedini puhački Oktet, nakon kojeg na red dolaze djela Gershwina, Rossinija, Gounoda i drugih. Najave, inserte i ostale multimedijalne sadržaje moguće je pratiti na Instagram, Facebook te Twitter kanalu Ansambla.

Uz želju da se svi što prije vratimo na pozornice, Ansambl i njegov voditelj Mihael Paar upućuju pozivnicu na svoje male, virtualne koncerte pod naslovom “Camerata Cantilly – Connected”, koje možete pratiti na ovoj poveznici OVDJE

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.