Po jedan novooporavljeni u Samoboru i Svetoj Nedelji

30. travnja 2020.
Komentari isključeni
1.983 Pregleda

U Samobor i Svetoj Nedelji ozdravila je još po jedna osoba od onih koji su bili zaraženi koronavirusom. Tako je sada na području našeg grada još petero oboljelih od devetero kojima je bila potvrđena zaraza, što znači da su se ukupno četiri osobe oporavile od početka ove epidemije. Kod susjeda u Svetoj Nedelji dvoje ih još očekuje ozdravljenje, a uz ovu novooporavljenu osobu, ukupno ih je dosad izliječeno 14.

Prema današnjim podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području cijele županije i dalje je evidentirano 129 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana COVID-om 19. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju, a broj izliječenih povećao se za 8, pa ih je sada ukupno 66. U Zagrebačkoj županiji preminule su 3 osobe.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.