Grad Sveta Nedelja o javnom prijevozu

25. travnja 2020.
Komentari isključeni
2.371 Pregleda

U vezi s nastavkom funkcioniranja javnog prijevoza oglasio se i Grad Sveta Nedelja, odnosno njihov Stožer Civilne zaštite ustvrdivši da to ovisi o Nacionalnom stožeru civilne zaštite.

U njihovom priopćenju stoji: S obzirom na velik broj upita građana vezano za javni prijevoz, još jedanput želimo naglasiti da se između Svete Nedelje i Zagreba radi o međužupanijskom javnom prijevozu koji odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite nije dozvoljen prije 11. svibnja.

Zbog toga je Grad Sveta Nedelja uputio pisanu molbu Nacionalnom stožeru Civilne zaštite da se dozvoli međužupanijski javni prijevoz između Svete Nedelje i Zagreba s obzirom na to da su ionako između tih gradova ukinute propusnice.

Ukoliko se naša molba uzme u obzir, tek tada će biti moguća uspostava javnog prijevoza. U suprotnom ćemo morati pričekati 11. svibanj – navodi u priopćenju Grad Sveta Nedelja.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.