Novo radno vrijeme COVID-19 ambulanti u Zagrebačkoj županiji

23. travnja 2020.
Komentari isključeni
932 Pregleda

Zbog povoljnije epidemiološke situacije, a sukladno Odluci Kriznog stožera Ministarstva zdravstva ukida se noćna smjena diljem Hrvatske u COVID-19 ambulantama, pa tako i u Zagrebačkoj županiji. Tako će izdvojene COVID-19 ambulante Doma zdravlja Zagrebačke županije u Ivanić-Gradu, Samoboru i Velikoj Gorici u jutarnjoj smjeni raditi od 8 do 14 sati, a u popodnevnoj od 14 do 20 sati.

Podsjećamo i da se u sve tri COVID-19 ambulante obavlja “drive in” testiranje na koronavirus kao i da se uzimanje briseva obavlja isključivo na nalog liječnika obiteljske medicine, uz prethodnu najavu te dobivanje točnog termina testiranja.

Samoborska COVID-19 ambulanta, za područje Samobora, Svete Nedelje i Zaprešića, nalazi se u sklopu Doma zdravlja u Gajevoj ulici, a kontakt telefon je 33 30 746.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.