Kako do potpora za očuvanje radnih mjesta u sportu

20. travnja 2020.
Komentari isključeni
802 Pregleda

Otvorene su prijave za potpore radi očuvanja radnih mjesta u sustavu sporta pogođenog koronavirusom. Primaju se online na web stranici Središnjeg državnog ureda za sport.

Potpora će se moći ostvariti za ožujak, travanj i svibanj 2020. za radnike koji su zaposleni kao treneri, voditelji, insturktori, fizioterapeuti ili ostalo administrativno i tehničko osoblje. Potporu mogu zatražiti pravne osobe iz sustava športa i to sportski klub – udruga za natjecanje ili sportsko dioničko društvo kao poslodavac uz uvjet da je isti član nacionalnog sportskog saveza, izravno ili neizravno putem članstva u sportskim savezima na razini jedinice lokalne i područne samouprave i koji sudjeluje u redovitom sustavu natjecanja.

Više o tome možete poslušati OVDJE u Razgovoru s povodom, s tajnicom Samoborskog športskog saveza, Marijanom Radek.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.