U Samoboru nema novozaraženih

3. travnja 2020.
Komentari isključeni
856 Pregleda

U Samoboru je i dalje za sada troje zaraženih. Načelnik samoborskog Stožera, Željko Stanec kaže kako su ti podaci za sada optimistični, ali da to ne znači da se građani trebaju opustiti, štoviše i dalje se trebaju strogo pridržavati svih propisanih mjera. Kazao je kako je i danas zbog preopterećenosti teško pristupiti platformi za izdavanje e – propusnica pa moli građane za strpljenje te da propusnice traže isključivo zbog vitalnih obiteljskih razloga.

Dok se do kraja ne uhoda novi sustav izdavanja e- propusnice, samoborski stožer moli građane da i dalje zahtjev šalju na način da ga preuzmu na web stranicama Grada Samobora i ispunjenog pošalju na mail: stozercz@samobor.hr.

Svi oni koji nemaju pristup internetu, a treba im propusnica zbog skrbi o djetetu ili starijoj osobi u drugom gradu mogu zahtjev preuzeti na porti Grada Samobora, Trg kralja Tomislava 5, Samobor, svakog radnog dana u vremenu od 09:00 do 11:00 sati. Ukoliko osobno dolazite po propusnicu, unaprijed pripremite osobne podatke i OIB tražitelja, dokaze o navedenom razlogu odlaska iz mjesta prebivališta (npr. osobna iskaznica djeteta ili starije osobe izvan mjesta prebivališta) te potpisanu izjavu kojom se potvrđuje istinitost podataka. Razgovor sa Željkom Stanecom poslušajte OVDJE

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.