U Samoboru 3 osobe zaražene koronavirusom

2. travnja 2020.
Komentari isključeni
4.183 Pregleda

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do danas (02.04.) do 11:00 sati evidentirano je 80 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o 5 osoba više. Do sada je izliječeno 8 osoba, a jedna je preminula (29.03).

U Samoboru su potvrđena 3 slučaja zaraze koronavirusom, dakle jedan više u odnosu na jučer. U Svetoj Nedelji od ukupno 15 potvrđenih, sedmero je izliječenih pa je trenutno osmero oboljelih.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:
Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.