Najnovije

Od danas se mijenja način izdavanja i izgled propusnica

1. travnja 2020.
Komentari isključeni
2.695 Pregleda

“Od danas se mijenja Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta ili stalnog boravka na način da se mijenja način izdavanja i izgled propusnica” – rekao je na današnjoj konferenciji za medije načelnik Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Davor Božinović. Pojasnio je kako se o d danas propusnice izdaju kroz sustav e – propusnice, a i dalje će ih izdavati poslodavci, stožeri civilne zaštite i liječnici.

“Propusnice će se izdavati na rok od 1 do 14 dana, ovisno o razlogu za koji se izdaju. Ako netko od izdavatelja neće biti u mogućnosti izdati, to će učiniti Ravnateljstvo civilne zaštite.
Svi koji su do sada izdali propusnice sukladno Odluci dužni su izdane propusnice zamijeniti e- propusnicama i to do 5. travnja” – rekao je Davor Božinović naglasivši da će napuštanje mjesta prebivališta ili stalnog boravka biti od 6. travnja moguće samo uz e- propusnice.

Svi podaci o e- propusnicama dostupni su na web stranici koronavirus.hr Informacije o e-propusnicama

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.