Najnovije

Isplata “Uskrsnica” u Svetoj Nedelji nakon ukidanja mjera zaštite od epidemije

1. travnja 2020.
Komentari isključeni
1.962 Pregleda

S obzirom na razvoj situacije s epidemijom koronavirusa i sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite da se ne izlazi van bez prijekepotrebe, te da se izbjegava grupiranje ljudi, posebno rizičnih skupina poput umirovljenika, isplatu „Uskrsnica“ Grad Sveta Nedelja realizirati će nakon završetka mjera koje su trenutno na snazi, javili su nam iz tamošnje gradske uprave.

Što se tiče pojedinačnih zahtjeva za jednokratnu novčanu pomoć, takva opcija i dalje postoji. Potrebno je preuzeti formular na službenim stranicama Grada Svete Nedelje (https://grad-svetanedelja.hr/…/obrasci-i-zahtjevi-za-grada…/ ) i ispunjenog ga poslati mailom ili preuzeti i dostaviti fizički na porti Gradske uprave, pa će takvi zahtjevi biti obrađeni redovnom procedurom.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.