Najnovije
Online edukacija za male iznajmljivače (2. lipnja 2020. 16:03)
Isključenja struje 3 . i 4. lipnja (2. lipnja 2020. 11:22)
Isplata mirovina od 8. lipnja (2. lipnja 2020. 09:26)
O nastavi u vrijeme koronavirusa (1. lipnja 2020. 14:45)
Dan rijeke Save (1. lipnja 2020. 09:33)
Isključenja struje 1. i 2. lipnja (1. lipnja 2020. 08:29)
Lipanjska akcija darivanja krvi! (30. svibnja 2020. 13:25)

POU s vama doma

31. ožujka 2020.
Komentari isključeni
470 Pregleda

U situaciji kada dane moramo provoditi doma, kultura nam može biti način opuštanja, način kvalitetnog provođenja vremena, ali i način rasta i razvoja nas kao osobe i nas kao obitelji. Iako napokon imamo vremena pogledati dobar film, uživati u glazbi, predstavi, edukativnom sadržaju, često to još uvijek ne radimo. Jedan od razloga je i taj što u moru svega što nam internet pruža, jednostavno nemamo volje ili znanja prepoznati kvalitetan sadržaj koji će nas opustiti, naučiti, nasmijati, zamisliti,…

Zato je Pučko otvoreno učilište Samobor i ovih dana s vama. Naša su vrata za posjetitelje možda zatvorena, ali otvaramo vam prozor u svijet tako što ćemo umjesto vas pretražiti bezbroj stranica i ponuditi vam kvalitetan sadržaj koji će upotpuniti vaše slobodno vrijeme.

“POU S VAMA DOMA” naziv je on-line programa kulturnih, obrazovnih i informativnih događanja za različite uzraste kojem je cilj pomoći građanima da ostanu kod kuće (sukladno uputama nacionalnog i gradskog Stožera civilne zaštite) na što lakši i bolji način.

Pristup sadržajima u potpunosti je besplatan i dostupan putem šest Facebook stranica POU Samobor gdje će se na tjednoj bazi postavljati sljedeći on-line materijali:

• FB Pučko otvoreno učilište Samobor – On-line Građanski utorak, kazalište za odrasle, Dječji svijet nedjeljom u 5 (dječje kazalište)
• FB Galerija Prica – virtualni posjet galerijama i umjetničkim muzejima te linkovi za kreativne radionice za djecu i odrasle
• FB Kino Samobor – linkovi na pomno odabrane različite filmove (igrane, dokumentarne, animirane, kratkometražne) za djecu i odrasle
• FB Vrazova Ljubica – linkovi na sadržaje vezane uz poeziju, Vraza i Ljubicu
• FB Samoborska glazbena jesen – linkovi na koncerte klasične glazbe, live prijenose glazbenih događanja i sl.
• FB Bunker – linkovi i sadržaji za mlade: zabavni (stand up, film i sl.

Pronađite nešto za sebe i opustite se doma uz POU Samobor!

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.