Dezinficiranje grada obuhvatit će brojne lokacije

30. ožujka 2020.
Komentari isključeni
2.818 Pregleda

U dogovoru sa Stožerom civilne zaštite Grada Samobora, trgovačko društvo Komunalac od danas dezinficira javne površine u gradu, objekte u vlasništvu Komunalca i Grada Samobora te zajedničke prostore višestambenih zgrada – javljaju iz Grada.

Dezinficirat će se i Autobusni kolodvor Samobor, tržnice i sajmište, Gradska groblja Samobor i Otruševec, groblja u Svetom Martinu pod Okićem i Rudama, hangari u vojarni, dječja igrališta, reciklažno dvorište, objekti na Trebežu te kompletna mehanizacija Komunalca.

Planirana je i dezinfekcija škola, vrtića, crkvi, domova zdravlja, vatrogasnih i policijskih prostorija te graničnog prijelaza.

Prskanje izvode radnici trgovačkog društva Komunalac, a tretirane površine ne treba brisati, već pustiti da se osuše. Postupak dezinfekcije izvodi se ekološkim sredstvom koje nema štetni utjecaj na ljude, biljke i životinje.
foto: ilustracija

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.