Volonteri i donatori Crvenog križa na djelu

26. ožujka 2020.
Komentari isključeni
295 Pregleda

Gradsko društvo Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika okupilo je volontere koji svakodnevno osobama u samoizolaciji i pripadnicima rizičnih skupina dostavljaju neophodne namirnice i lijekove. Osobe u potrebi mogu ih kontaktirati na broj 33 61 681 od ponedjeljka do petka od 7.30 do 15 sati i 30 minuta. Popis osnovnih namirnica donosimo u obliku slike:

Crveni križ ujedno od srca zahvaljuje svima na javljanju i želji za volontiranjem u ovoj kriznoj situaciji! Obavještava ih da se zasad javio dovoljan broj volontera te uz djelatnike i postojeće volontere nemaju potrebe za dodatnim angažmanom novih. Ako dođe do povećanja opsega posla koji će zahtijevati dodatne volontere, obavijestit će sve koji su se javili objavom na svojoj web i FB stranici kao i putem medija.

Samoborski Crveni križ u ime svih djelatnika, volontera i korisnika Društva zahvaljuje i svim donatorima, Slastičarnici U prolazu na donaciji 150 litara svježeg mlijeka i tvrtki Suban – ljekovito bilje na 30 paketa čaja od šipka i kamilice. Na donaciji krušaka, jabuka, naranči, salama, jogurta i drugih prehrambenih namirnica zahvaljuju Dječjem vrtiću Slavuj iz Svete Nedelje!

Većina doniranih prehrambenih namirnica već je dostavljena korisnicima, pa će im olakšati ova teška vremena.

#BudimoOdgovorni #OstaniDoma.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.