Obustavlja se odvoz glomaznog otpada, a reciklažno dvorište radi skraćeno

25. ožujka 2020.
Komentari isključeni
834 Pregleda

Zbog mjera prevencije širenja koronavirusa, Komunalac do daljnjega neće odvoziti glomazni otpad s lokacije korisnika, a reciklažno dvorište radit će skraćeno.

Unatoč obustavi, korisnici se mogu predbilježiti za besplatnu uslugu odvoza glomaznog otpada ispunjavanjem zahtjeva, koji je potrebno dostaviti poštom na adresu Ulica 151. samoborske brigade HV 2, Samobor ili na e mail: upiti@komunalac-samobor.hr. Zahtjev se može preuzeti na službenoj internetskoj stranici Komunalca.

Reciklažno dvorište radit će od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 16 sati, dok subotom neće raditi. Mole se korisnici da slijede upute zaposlenika reciklažnog dvorišta, kako bi se izbjegli svi rizični kontakti među osobama.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.