Propusnice u Svetoj Nedelji

24. ožujka 2020.
Komentari isključeni
2.002 Pregleda

S obzirom na mnogobrojne upite građana i zahtjeve za propusnice, Stožer civilne zaštite Grada Svete Nedelje obavještava građane o sljedećem:
– za područje grada Svete Nedelje nije potrebna propusnica.
– Stožer civilne zaštite Svete Nedelje izdaje propusnicu onima koji iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama odnosno kupnje hrane, osnovnih potrepština i lijekova treba propusnica.
– za odlazak u drugi grad u svrhu potrebne medicinske skrbi (pregledi i sl.), propusnicu izdaje liječnik obiteljske medicine
– zahtjevi se zaprimaju putem e-mail adrese pitanja@grad-svetanedelja.hr ili pozivom u vremenskom razdoblju od 9 do 13 sati na kontakt brojeve: 33 35 425, 099 58 27 501, 099 85 17 960.
Također molimo građane za strpljivost s obzirom na velik broj zahtjeva poslanih e-mailom.
– molimo građane da navedu svoje osobne podatke te razlog za izdavanje propusnice. Napominjemo, navedeno vrijedi samo za one koji to moraju napraviti zbog skrbi i vitalnih obiteljskih razloga.
– poslodavci na području grada Svete Nedelje izdaju propusnice svojim djelatnicima isključivo ukoliko smatraju da je njihov rad nužan u trenutnoj situaciji. Popis djelatnika kojima je izdana navedena propusnica potrebno je dostaviti na e-mail adresu: info@grad-svetanedelja.hr.
– podsjećamo, Odluku je donio Nacionalni stožer i vrijedi za cijelo područje Republike Hrvatske. Ove mjere provode se isključivo u svrhu sprječavanja širenja virusa COVID-19, a temeljem nepoštivanja prethodno donesenih mjera i širenja virusa neodgovornim ponašanjem pojedinaca!

Stožer Civilne zaštite grada Svete Nedelje

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.