Upute za građane koji trebaju propusnice od Gradskog stožera civilne zaštite

23. ožujka 2020.
Komentari isključeni
4.854 Pregleda

Kako nas je upravo obavijestio načelnik Stožera civilne zaštite grada Samobora Željko Stanec svi građani koji su do sada mailom zatražili propusnice iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci i starijima, ili kupnje hrane i osnovnih potrepština, a koji su povratno obaviješteni da su im propusnice odobrene, mogu ih podignuti u utorak, 24. ožujka, između 9 i 11 sati na porti Gradske uprave na Trgu kralja Tomislava.

Onima koji Stožeru tek šalju mail zahtjev za propusnicu iz navedenih razloga, ukoliko budu odobrene, bit će ovjerene potpisom nadležne osobe i pečatom, te skenirane vraćene na mail adresu tražitelja. Na takav način slanja propusnica u Stožeru su se odlučili kako bi smanjili potencijalno veće okupljanje ljudi na porti Gradske uprave, i ubrzali uručenje odobrenih propusnica.

Zahtjev za propusnicu podnosi se e-mailom na adresu: stozercz@samobor.hr

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.