Poštari će i dalje isplaćivati socijalne pomoći i mirovine

19. ožujka 2020.
Komentari isključeni
444 Pregleda

Hrvatska pošta će svim primateljima kojima uručuje socijalne pomoći i mirovine to činiti i dalje. Isplaćivat će ih poštari koji će biti opremljeni odgovarajućim zaštitnim sredstvima.

Pošta moli korisnike socijalne pomoći kojima se ovih dana isplaćuju sredstva da budu susretljivi i strpljivi. Poštari će ih uručiti najbrže moguće, ali uz mjere zaštite. Iznimno je važno da štitimo naše poštare jer tako štitimo i građane. Isplata će trajati nekoliko dana duže nego obično, upravo zbog mjera zaštite.

Danas je započela isplata socijalnih pomoći na svim područjima sukladno kapacitetima zaštitnih sredstava.

Hrvatska pošta nabavlja sva zaštitna sredstva najbrže moguće, a kako će poštari ovu izvanrednu situaciju provoditi na terenu, pošta poziva sve dobavljače maski, rukavica i sredstva za dezinfekciju da se jave na adresu: info.javnanabava@posta.hr.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.