OŠ Milana Langa zaslužila oznaku eTwinning škole

18. ožujka 2020.
Komentari isključeni
431 Pregleda

Za sjajno postignuće eTwinning tima, svih učitelja OŠ Milana Langa koji sudjeluju u međunarodnim projektima, škola iz Bregane dobila je oznaku eTwinning škole,javio nam je ravnatelj te odgojno-obrazovne ustanove profesor Igor Matijašić.

eTwinning je zajednica škola u Europi. i nudi platformu za odgojno – obrazovne djelatnike (učitelje, ravnatelje, knjižničare, itd), koji rade u školama i dječjim vrtićima europskih država sudionica eTwinninga. Putem te platforme članovi mogu komunicirati, surađivati, razvijati projekte, razmjenjivati znanja i iskustva, te postati dijelom najzanimljivije obrazovne zajednice u Europi.

eTwinning promiče suradnju među školama u Europi putem upotrebe informacijskih i komunikacijskih tehnologija (IKT-a) i pružanjem pomoći, alata i usluga školama, a također pruža besplatno i kontinuirano mrežno stručno usavršavanje za nastavnike.

Ovo priznanje je ujedno i pozivnica za suradnju sa svim ostalim eTwinning školama, te potvrda vrijednosti i mogućnosti eTwinninga.

Čestitamo svim djelatnicima OŠ Milana Langa na još zasluženom priznanju.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.