Sjenica s Medsavečke rivijere

17. ožujka 2020.
Komentari isključeni
458 Pregleda

Prošli su vikend sumještanke i sumještani Medsava, uz pomoć svojih dragih prijateljica i prijatelja, organizirali radnu akciju u Medsavama. Budući da su svi opterećeni problemom s koronavirusom, u Mjesnom odboru Medsave odlučili su ih nakratko izvući iz kolotečine aktualnih problema, pa su organizirali druženje na otvorenom uz nešto malo rada za opće dobro. Okupilo ih se podosta, ali opet ne prevIše s obzirom na to da je na snazi zabrana okupljanja većeg broja ljudi. Uspjeli su odraditi zadane si ciljeve, priveli su kraju dugogodišnji projekt sjenice uz najljepši pogled na Savu.

Zalazak sunca na friškom medsavečkom zraku bio je oku privlačan, pa žitelji Medsava pozivaju sve da se, uz dolazak toplijih dana, u to i sami uvjere. Upućuju im zato i svoj pozdrav koji glasi: “Od ekipe koja nema mjere, lijep pozdrav s Medsavečke rivijere!” (Miroslav Stanić)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.