Samoborski sportski objekti u potpunosti su zatvoreni za sve kategorije korisnika

16. ožujka 2020.
Komentari isključeni
637 Pregleda

Samoborski športski savez obavještava kako će, shodno novonastaloj situaciji i preporuci nadležnih službi i tijela, svu komunikaciju i poslove s članicama obavljati isključivo putem komunikacije elektronskom poštom i telefonima. Prostorije Samoborskog športskog saveza bit će zatvorene za stranke do daljnjega.

S obzirom na razvoj epidemiološke situacije u vezi s epidemijom infekcije koronavirusom, dosadašnja mjera obustave treninga sportaša mlađih uzrasnih kategorija u sportskim objektima, koji su u vlasništvu Grada ili njima upravlja Ustanova Sportski objekti Samobor Samobor, s današnjim danom, 16. ožujka, proširuje se na sve kategorije sportaša te odsad uključuje i seniorske ekipe sportskih klubova.

Time se navedeni sportski objekti u potpunosti zatvaraju za sve kategorije korisnika. Mjera stupa na snagu odmah, a vrijedi do daljnjeg, ovisno o razvoju epidemiološke situacije.

Sportski klubovi upućuju se na redovito praćenje uputa Stožera Civilne zaštite te drugih proglasa i informacija kojima se reguliraju aktivnosti tijekom ovogog razdoblja.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na 091 33 66 975 ili na e-mail marijana.radek@samobor.hr.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.