Počinje isplata uskrsnica – ograničen ulazak u poslovnice FINE

16. ožujka 2020.
Komentari isključeni
1.627 Pregleda

Isplata uskrsnica samoborskim umirovljenicima s mirovinom do 2000 kuna, nezaposlenim hrvatskim braniteljima kao i osobama s utvrđenim invaliditetom od 80 posto i više, počinje danas u poslovnici FINE. Pravo na isplatu uskrsnice ostvaruju svi oni koji su na vrijeme predali potrebnu dokumentaciju u gradsku upravu. Iznos uskrsnice ovisi o primanjima i socijalnom statusu, a iznosi 200, 300 ili 500 kuna.

Zbog aktualne situacije uzrokovane pojavom koronavirusa FINA prati preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i drugih nadležnih institucija te sukladno uputama poduzima preventivne mjere zaštite zdravlja klijenata i radnika iz FINE kijentima preporučuju korištenje Fininih digitalnih usluga, a ako je dolazak u poslovnicu neophodan onda mole klijente da ispred poslovnice pričekaju poziv zaštitara koji će ih pozvati na ulazak u poslovnicu. Po istom principu funkcioniraju i poslovnice banaka u našem gradu.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.