Upisi u Školu trčanja KCIPT-a

13. ožujka 2020.
Komentari isključeni
406 Pregleda

U tijeku su upisi za 7. generaciju polaznika početnika Škole trčanja Samobor. Škola trčanja namijenjena je potpunim početnicima kao i ljudima koji već imaju nekog iskustva u trčanju, ali nikad nisu sustavno i organizirano trenirali pa bi uz stručnu pomoć htjeli podići svoje trčanje na malo viši nivo ili se pripremiti za svoju prvu utrku.

Ako se želite pokrenuti, promijeniti navike i živjeti zdravije, pridružite nam se u novoj sezoni i napravite svoje prve trkačke korake s nama – poruka je Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor.

Sukladno preporukama Stožera civilne zaštite grada Samobora i zbog sigurnosti svih, Klub je odlučio odgoditi početak Škole trčanja Samobor do daljnjega. Novi termin uvodnog sastanka i prvog treninga objavit će čim dobiju nove smjernice nadležnih tijela. Prijave za Školu su i dalje otvorene, a svi koji su se već prijavili bit će kontaktirani e-mailom.

Termini i lokacije treninga bit će ponedjeljak, srijeda i petak u 19 sati i 30 minuta, atletska staza u bivšoj vojarni Taborec te u ljetnim mjesecima Park šuma Tepec.

Članarina iznosi 150 kuna mjesečno.

Prijave se primaju ispunjavanjem prijavnog obrasca, a sve obavijesti pristići će e-mailom.

Link: https://forms.gle/3JxzLEzq6FjcWdaV9

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.