Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec u razgovoru s našom novinarkom Anjom Franić Modrić

Od ponedeljka privremena obustava rada i u svetonedeljskim vrtićima

13. ožujka 2020.
Komentari isključeni
1.144 Pregleda

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec danas je donio Odluku o privremenom prestanku rada Dječjeg vrtića Slavuj i preporuku o privremenom prestanku rada ostalih predškolskih ustanova i obrta za čuvanje djece na području Svete Nedelje.

U okviru preventivnih mjera sprečavanja širenja epidemije bolesti izazvane korona virusom Covid-19, Dječji vrtić Slavuj kojeg je osnivač Grad Sveta Nedelja privremeno prestaje s radom od ponedeljka 16. ožujka do 27.ožujka, ili do donošenja drugačije odluke.

Preporučuje se svim ostalim ustanovama predškolskog odgoja kojima nije osnivač Grad Sveta Nedelja, kao i svim obrtima za čuvanje djece na području grada Svete Nedelje, da također privremeno obustave rad u razdoblju od 16.03. do 27.03.2020. godine.

Ukoliko to zbog objektivnih razloga u pojedinim slučajevima nije izvedivo, u vrtiću će se osigurati osnovni uvjeti za nužan boravak djece, navodi se u priopćenju koje smo upravo primili iz Ureda svetonedeljskog gradonačelnika.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.