Obavijest o privremenoj obustavi rada škola i vrtića u Samoboru

13. ožujka 2020.
Komentari isključeni
972 Pregleda

Samoborske osnovne škole na svojim su web stranicama izvijestile školarce i roditelje o mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite za obustavu nastave, od 16. ožujka, te o provođenju nastave on – line. Sutra u 13 sati organizirat će se virtualni sastanak svih ravnatelja s ministricom Blaženkom Divjak vezan uz novonastalu situaciju i nastavu na daljinu. Sve nove informacije važne za učenike, učitelje i roditelje škole će objaviti na svojim web stranicama.

O obustavi rada na svojim su web stranicama izvijestili i samoborski gradski vrtići “Izvor” i “Grigor Vitez”. Prema odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite, od ponedjeljka 16. ožujka obustavlja se rad u vrtiću Grigor Vitez na dva tjedna. Svi područni objekti su zatvoreni; dežurstvo se organizira za roditelje koji nisu u mogućnosti osigurati da dijete bude doma, u centralnom objektu Grigor, Perkovčeva 88/1 u njegovom radnom vremenu od 6 00 do 17 30. “Daljnje upute podložne su promjenama, pratimo upute Nacionalnog stožera civilne zaštite, sve u cilju zaštite zdravlja” – piše na web stranici vrtića Grigor Vitez.

Rad dječjeg vrtića “Izvor” u naredna dva tjedna bit će organiziran u vidu dežurnih skupina, za sada po svim objektima , osim Celina, za koje će dežurstvo biti organizirano u objektu u Mlinskoj – izvijestili su iz Dječjeg vrtića “Izvor” na svojim web stranicama.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.