Bernarda Brunović autorica malteške pjesme za Eurosong

13. ožujka 2020.
Komentari isključeni
830 Pregleda

Bernarda Brunović, švicarska pjevačica samoborskog podrijetla, ove godine ide na Eurosong u Rotterdam i to kao autorica teksta pobjedničke pjesme Malte, koju izvodi Destiny Chukunyere, a pjesma je naziva All Of My Love. Njezin natjecateljski nastup bit će 12. svibnja u prvoj polufinalnoj večeri.

Autor glazbe za pjesmu je priznati bugarski skladatelj Boris Milanov čije će pjesme ove godine predstvavljati još i Njemačku i Bugarsku. I nekoliko godina unatrag Milanov je sa svojim pjesmama bio sudionik Eurosonga.

Destiny je izabrana za predstavnicu Malte na ovogodišnjem Eurosongu nakon što je pobijedila u finalu druge sezone malteškog X Factora. Kladionice im daju velike mogućnosti za pobjedu, a ova pjesma u izvedbi Bernarde Brunović bila je poslana i na našu Doru, ali nije ušla među prvih 16.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.