Odgođeni programi u POU Samobor i Gradskoj knjižnici

12. ožujka 2020.
Komentari isključeni
393 Pregleda

Poštujući današnje preporuke Stožera civilne zaštite Grada Samobora da se do daljnjeg ukidaju sva javna okupljanja na području Grada Samobora POU Samobor je donijelo odluku o odgađanju svih programa koje organizira ili suorganizira s drugim ustanovama, udrugama i građanima.

Cijeneći publiku i zdravlje ljudi do daljnjeg se odgađaju: filmske projekcije, kazališne predstave, koncerti, otvorenja izložbi, obrazovni programi, predavanja, radionice za djecu i odrasle te sav ostali program u Hrvatskom domu, Pop up ART kinu, Centru za mlade Bunker i ostalim prostorima POU Samobor. Galerija Prica će biti otvorena isključivo za pojedinačne posjete.

Djelatnici POU Samobor nastavljaju s planiranjem budućih kulturnih i obrazovnih događanja u uredovno radno vrijeme, izvijestili su iz POU Samobor.

U skladu s preventivnim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite Grada Samobora otkazuju se i SVA događanja u samoborskoj Gradskoj knjižnici, uključujući promocije, radionice, satove lektire, te večerašnji program u okviru tjedna “Volim hrvatski”.

Radno vrijeme knjižnice ostaje nepromijenjeno.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.