Športskim plesom preko kadetskog rukometa do dobrotvorne zumbe

11. ožujka 2020.
Komentari isključeni
594 Pregleda

U novom Športofonu govorili smo o državnom prvenstvu u latinsko-američkim plesovima u Sportskoj dvorani Samobor koje je najavio potpredsjednik Športskog plesnog kluba Samobor Damir Horvatinčić, uz napomenu da je dan poslije, tj. danas, zbog opasnosti od koronavirusa natjecanje odgođeno za novi termin.

Naši su sugovornici u ovoj emisiji bili su i predstavnici odlične kadetske selekcije Ženskog rukometnog kluba Samobor koja je u završnici državnog prvenstva osvojila peto mjesto. O tome su govorili trener kadetkinja Dario Zrnić i kapetanica ekipe Nika Kovač.

Dio emisije posvetili smo i projektu Plesne udruge Ninaz iz Samobora koja već šestu godinu tradicionalno priređuje dobrotvorni Zumbathon®. Akciju je najavila zumba fitness trenerica Maris Vidović Šumanovac.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.