Koronavirus odgađa aktivnosti Udruge osoba s invaliditetom

11. ožujka 2020.
Komentari isključeni
488 Pregleda

Udruga osoba s invaliditetom Samobor obavještava svoje članove da se zbog koronavirusa odgađaju sve daljnje aktivnosti Udruge vezane za radionice koje članovi pohađaju, druženja, predavanja kao i ostale aktivnosti na kojima je veći broj polaznika. Radi zaštite članova Udruge, njezino vodstvo ih moli da izbjegavaju osobni dolazak u Udrugu na Autobusnom kolodvoru u svrhu zaštite zdravlja i prevencije možebitne zaraze koronavirusom virusom.

Nadalje, članovi Udruge osoba s invaliditetom Samobor, zbog svog krhkog zdravstvenog stanja mole se da se pridržavaju preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera Civilne zaštite.
Sukladno svemu tome, sve potrebne informacije i usluge članovi Udruge mogu zatražiti putem e-maila: udruga.invalida. samobor@gmail.com, telefona 33 36 718 ili mobitela 091 33 36 719.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.