Petar Raić i dalje predvodi samoborske antifašiste

8. ožujka 2020.
Komentari isključeni
369 Pregleda

U dvorani Udruge samoborskih umirovljenika jučer je izbornu skupštinu održala Udruga antifašističkih boraca i antifašista grada Samobora. Izvješće o radu u protekle dvije godine i plan aktivnosti za 2020. podnio je predsjednik Udruge Petar Raić koji je posebno izdvojio svibanjsku obljetnicu u povodu 75. godišnjice Dana pobjede i Dana Europe, koja će, kako je rekao, dostojno biti proslavljena sa slovenskim i ostalim kolegama iz Hrvatske.

Na skupštini je izabrano novo predsjedništvo Udruge na čijem je čelu i dalje Petar Raić, a čine ga još Jasna Juračić, Josip Poljak, Jelica Milaković, Franjo Golenko, Vlasta Požgaj Milakara, Janko Jelenić, Marijan Petar i Anica Martinović.

Skupštini su nazočili i gosti, predsjednik Gradskog vijeća Samobora Miran Šoić i gradska vijećnica Irena Kapor, predstavnici SDP-a i njihovog Foruma mladih, ZUAB-a, predsjednik gradskog Odbora za branitelje Zlatko Demerac te antifašisti iz Zaprešića, Brežica, Krškog i Slovenske Vasi.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.