Poslovni TOP klub ide dalje

6. ožujka 2020.
Komentari isključeni
507 Pregleda

Jutros je u prostoru Udruženja obrtnika Samobor održan još jedan “Business breakfast” Poslovnog TOP Kluba za sve poduzetnike proizvodne struke i kreativne industrije. Poslodavci su se okupili kako bi obnovili poznanstva s prošlog sastanka, razmijenili iskustva te se upoznali sa sadržajem i uslugama Udruženja obrtnika Samobor i komorskog sustava. Posebno je predstavljen novi EU natječaj – INTEGRATOR koji omogućuje Konzorciju od mikro, malih i srednjih poduzeća da ostvari nepovratna sredstva za inovacije u procesu poslovanja u cilju stvaranja inovativnih proizvoda i njihove komercijalizacije. Na druženju su predstavljene usluge Poslovnog TOP Kluba i novi digitalni katalog obrtnika.

Poslovni TOP Klub, koji djeluje unutar Udruženja obrtnika Samobor, u dolazećem će razdoblju provoditi akciju posjeta pojedinoj obrtničkoj radionici ili poduzeću kako bi se detaljnije upoznali s poduzetnicima u Zagrebačkoj županiji i dodatno umrežili s drugim poslodavcima. Najavljen je i sljedeći besplatni seminar na temu “Uvjeti poslovanja u Sloveniji” koji će se održati u srijedu, 11. ožujka, od 17 do 18.30 u dvorani Udruženja obrtnika Samobor u Šmidhenovoj 34. Predavačica će biti ugledna tajnica Obrtničke komore Krško, Janja Starc, članica Upravnog odbora Hrvatsko-slovenskog poslovnog Kluba.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.