Četvero mladih pronašlo mjesto za sebe!

6. ožujka 2020.
Komentari isključeni
363 Pregleda

Potvrde s opisom stečenih kompetencija za hotelske pekare jučer su u Centru za mlade preuzeli sudionici europskog projekta “Mjesto za nas”. Projekt je to u sklopu kojeg su se mladi u dobi od 15 do 25 godina, koji su izašli iz školskog sustava i nisu zaposleni, obrazovali za hotelske pekare, a projekt zajednički provode Pučko otvoreno učilište Samobor i Pekarnica Zemljič.

Četvero polaznika steklo je kompetencije za hotelskog pekara i tako našlo mjesto za sebe na tržištu rada, a potvrde su im uručili ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Samobor, Jelena Vojvoda te profesionalni kuhar Krešimir Pečarić i stručna učiteljica Dunja Vukelja koji su podučavali sudionike.

Sudionici projekta su za sve okupljene priredili palčinke , a druženje je nastavljeno uz film “Paklena kuhinja”.

Projekt “Mjesto za nas” se nastavlja pa se i dalje pozivaju zainteresirani u dobi od 15 do 25 godina da se uključe u projekt ako se žele besplatno obrazovati za hotelske pekare. Sve informacije dostupne su u Pučkom otvorenom učilištu Samobor.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.