Akcija do akcije

6. ožujka 2020.
Komentari isključeni
235 Pregleda

Vrijedni su i ovoga tjedna bili dobrovoljni darivatelji krvi koji su se u utorak, 3. veljače, odazvali trećoj ovogodišnjoj veklikoj gradskoj akciji prikupljanja te životno važne tekućine, pa ih se na Autobusnom kolodvoru u Samoboru našlo čak 177, od kojih je njih 147 i darovalo krv.

Uz ovu akciju samoborski Crveni križ ovaj mjesec priređuje još dvije i sve su iz redovitog godišnjeg plana i programa – kaže ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa, Anica Francetić Kufrin.

Tako će se već u ponedjeljak, 9. ožujka, u Društvenom domu Galgovo održati manja, ali ne i manje vrijedna akcija prikupljanja krvi u vremenu od 17 do 19 sati.

Dobrovoljni darivatelji krvi imat će priliku odazvati se sljedeći tjedan još jednoj akciji, ovaj put u Sportskom centru Sveta Nedelja, u petak, 13. ožujka od 13 do 18 sati.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.