Domaćin najuspješniji

3. ožujka 2020.
Komentari isključeni
580 Pregleda

Na ovogodišnjem međunarodnom Kupu Samobora u judu, njegov organizator, Judo klub Samobor, imao je najviše rezultatskog uspjeha. Njegovih 52-oje natjecatelja prikazalo je vrlo dobre borbe i osvojilo 25 medalja.

Zlato je pripalo Arianu Markoviću, Anji Tomičić i Marku Vujici. Do srebra su došli Tia Biondić, Nikola Bogolin, Leon i Dorian Gorički, Lorena i Adrian Josić, Karla Kolman, Vita Lencur, Ivan Mandić i Anja Tomičić. Broncu su osvojili Leon Antolin, Marija Bolšec, Ivor Bujas, Vito Devčić, Lucija Kolman, Tena Marić, Constantine Petrušić, Ivano Šojat, Kaja i Lovro Špoljarić, Lucija Mandić i Luka Marić.

U ukupnom poretku Judo klub Samobor je osvojio ekipno 1. mjesto ispred ekipa Pujanke i Profectus Samobora. Natjecalo se 420 judoka iz 44 kluba iz Austrije, Slovenije, Slovačke, Češke, Engleske i Hrvatske.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.