17 medalja i pokal za JK Profectus

2. ožujka 2020.
Komentari isključeni
523 Pregleda

Prošlu subotu u Sportskoj dvorani OŠ Bogumila Tonija održan je 29. međunarodni „Kup Samobora“ u judu koji je okupio 410 natjecatelja iz 44 kluba iz 6 zemalja. Nastup u svom gradu je prilika za pokazivanje i onima koji rjeđe odlaze na judo turnire, djedovima, bakama, prijateljima pa je tu priliku iskoristilo i 26 natjecatelja Judo kluba „Profectus Samobor“.

A da su imali što pokazati vidljivo je i iz rezultata: osvojeno je 17 medalja i pokal za treće mjesto u ekipnoj konkurenciji.

Svojim zlatnim medaljama tome su pridonijeli u mlađim uzrastima Noa Veličan, Marko Ćurić, Lena Petrinić i troje kadeta, Tena Pšeničnjak, Antonio Hrkec i Lovro Vitko.

Srebrne medalje osvojili su Vigo Gambiroža, Anja Doljanin, Jana Pšeničnjak, Andrija Paripović i Nika Slaček.

Brončane medalje osvojili su Patrik Ćosić, Leon Jurković, Mark Žiža Borotha, Jana Župančić, Nikola Sedlar i Petar Slamar.Judo klub „Profectus Samobor“ ponovo se može pohvaliti da je imao natjecatelje koji su po prvi puta izišli na pravo natjecanje, a 3 kadetska zlata su dobar pokazatelj jer kadeti slijedeće subote nastupaju na svjetskom kadetskom kupu u Zagrebu za koji je trenutno prijavljeno preko 700 natjecatelja.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.