Damir Dragozet (u sredini) u društvu nekadašnjeg i sadašnjeg prvotimca Dinama Maria Muse i Sadegha Moharramija

Samoborci znatno jači u proljeće

28. veljače 2020.
Komentari isključeni
1.143 Pregleda

Kako nas je izvijestio neumorno agilni Damir Dragozet , glavni operativac NK Samobor i voditelj klupske Škole nogometa, prvotimci NK Samobora uspješno su odradili zimske pripreme za nastavak prvenstva u JŽNL.
Generalku uoči nastavka borbe za bodove imaju u subotu 29. veljače kad će na Gradskom stadionu ugostiti momčad Klokočevca.

Tijekom zimskih priprema Samoborci su odigrali nekoliko kontrolnih utakmica u kojima su zabilježili vrlo dobre rezultate, a osobito ih je motivirala pobjeda nad trećeligašem Vrapčem.

U proljetnom dijelu prvenstva Samobor će biti znatno igrački jači nego protekle jeseni jer su se u klub vratili Tomislav Makarun, Zvonko Guliš, Filip Štefković, Igor Horvat i Danijel Ćutić, a stigle su i prinove Stipe Vujić, Josip Galić, te dva japanska nogometaša koji su do sada igrali u drugoj ligi Crne Gore. Finaliziraju se i dogovori oko dolaska Ivana Blaževića, nogometaša s prvoligaškim iskustvom.

Trener Samobora Franjo Pužin imat će “slatke brige” proljetos oko sastavljanja momčadi, a mi se iskreno nadamo da će naši nogometaši u borbi za bodove dokazati svoju kvalitetu i umiješati se u borbu za vrh ljestvice.

Proljetna prvenstvena premijera slijedi u subotu 7. ožujka na Gradskom stadionu, a suparnik Samoboru bit će Strmec iz Bedenice.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.