Bridž pod maskama

26. veljače 2020.
Komentari isključeni
457 Pregleda

Pod geslom “Deni masku, pa buš lepši” jučer je održan tradicionalni Fašnički bridž turnir u organizaciji Športskog bridž kluba Samobor. U konkurenciji 19 parova najbolja dva dolaze iz Zagreba. Pobijedio je par Filjar – Martinović, a drugi je par Babić – Vuković. Treći je par mješoviti jer je Božo Kovač iz domaćeg samoborskog kluba, dok je njegov partner bio naš poznati pjevač Drago Diklić iz Zagreba.

Osim u bridžu natjecalo se i u maskiranju pa je u najbolju pojedinačnu masku kicoša bila maskirana Zvjezdana Jordan, a najbolje maskirani par bile su Sanja Zaradić i Vesna Kartelo.

Športski bridž klub Samobor organizira redovite turnire utorkom i petkom u 18.30 u restoranu Samoborska oštarija i poziva sve zainteresirane da im se pridruže. Sve informacije o upisu u klub, kao i o tečajevima, potražite na www.sbksamobor.hr.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.