Nove medalje za mlade šahiste

24. veljače 2020.
Komentari isključeni
515 Pregleda

Kadetkinje i kadeti Šahovskog kluba Samobor osvojili su proteklog vikenda u Ivanić-Gradu na pojedinačnom kadetskom prvenstvm Zagrebačke županije ukupno sedam medalja od čega dvije zlatne, tri srebrne i dvije brončane.

Zlatne medalje osvojili su Luka Duplančić i Borna Franc, srebrne Franka Paulić, Leon Đurić i Mia Fauković, a brončane Zvonimir Novosel i Marta Franc. Borna Franc se još natjecao u starijoj dobnoj kategoriji od one u koju pripada čime je njegov uspjeh tim značajniji.

Na prvenstvu je nastupilo 56-ero djece iz sedam klubova Županije, a natjecali su se u šest dobnih kategorija. Samoborci su sa 16 kadeta bili najbrojniji, a s ostvarenim rezultatima postali i najuspješniji klub u Županiji.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.