Fašnik u Svetoj Nedelji

23. veljače 2020.
Komentari isključeni
693 Pregleda

I Sveta Nedelja je jučer odisala fašničkim duhom. Novo izdanje Svetonedeljskog fašnika održano je na glavnom gradskom trgu pod velikim šatorom.

Kao i svake godine prvi dio bio je namijenjen najmlađima, vrtićancima i školarcima koji su pripremili atraktivne i kreativne maske te koreografije za svoje nastupe na glavnoj pozornici. Uz maskiranog gradonačelnika Daria Zurovca, nastupile su maskirane skupine dječjih vrtića Slavuj, Linigra, Osmijeh te Osnovne škole Sveta Nedelja i Osnovne škole Vladimir Deščak kao i Svetonedeljske mažoretkinje, Udruga Balans Code, Dječji zbor Strmečki mališani. Za maskirane skupine osigurane su bile besplatne krafne i sokovi.

Dobre zabave u Svetoj Nedelji nije nedostajalo ni za one malo starije koji su uživali uz večernji koncert Jasmina Stavrosa i besplatno kuhano vino.

(Foto: FB Grada Svete Nedelje)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.