Svetonedeljski fašnik pod velikim šatorom

21. veljače 2020.
Komentari isključeni
447 Pregleda

Sutram, u subotu, 22. veljače, i Sveta Nedelja će odisati fašničkim duhom. Novo izdanje Svetonedeljskog fašnika održat će se na glavnom gradskom trgu pod velikim šatorom.

Kao i svake godine prvi dio je namijenjen najmlađima, vrtićancima i školarcima koji su pripremili atraktivne i kreativne maske te koreografije za svoje nastupe na glavnoj pozornici od 11 sati. Nastupit će maskirane skupine dječjih vrtića Slavuj, Linigra, Osmijeh te Osnovne škole Sveta Nedelja i Osnovne škole Vladimir Deščak kao i Svetonedeljske mažoretkinje, Udruga Balans Code, Dječji zbor Strmečki mališani, a program će voditi Ana Miščević. Za maskirane skupine osigurane su besplatne krafne i sokovi.

Dobre zabave u Svetoj Nedelji neće nedostajati i za one malo starije. Fašnički dan u Svetoj Nedelji može se iskoristiti za razbibrigu i dobru zabavu uz večernji koncert na Trgu Ante Starčevića gdje će od 20 sati nastupiti Jasmin Stavros, a posjetitelje čeka i besplatno kuhano vino.

Organizatori i pokrovitelji su Turistička zajednica grada Svete Nedelje, Grad Sveta Nedelja i tvrtka Svenkom.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.