Nova doza glazbe i zabave pod maskama slijedi za vikend!

17. veljače 2020.
Komentari isključeni
785 Pregleda

Iza nas je prvi fašnički vikend! Tisuće maškara prodefiliralo je Slobodnom fašničkom republikom, a mnogi mali i veliki superjunaci, kao i bedaci, u protekla tri dana predstavili su se i na glavnoj fašničkoj pozornici.

Uz domaće maskirane skupine, što iz dječjih vrtića, što iz mjesnih odbora i ove su godine fašničkim vlastodršcima Princu Fašniku, Princezi Sraki, Sudcu i Fiškalu došle brojne gostujuće skupine iz svih krajeva Hrvatske i susjedne nam Slovenije.

Rado u Slobodnu fašničku republiku dolaze i glazbeni izvođači pa su tako prvog fašničkog vikenda Trg fašničkih velikana napunili Željko Bebek, Klapa Intrade, Šajeta i Slavonske Lole.

Nova doza veselja i zabave pod maskama slijedi idućeg vikenda. Ponovno će se na središnjem Trgu, kao i drugim punktovima Slobodne fašničke republike odvijati zanimljivi programi, birat će se najbolje maske, a koncerte će održati u petak, 21. veljače Magazin,u subotu 22. veljače Opća opasnost, u nedjelju 23. veljače, Tamburaški sastav Garavi dok će na pokladni utorak, 25. veljače publiku zabaviti Jelena Rozga.

Ulaznica nema, jer svi su koncerti za publiku besplatni!

Samo da vrijeme bude, kao proteklog vikenda, jer upravo se lijepo vrijeme pokazalo najboljim saveznikom fašničkim spelancijama. Ako je za vjerovati dugoročnoj prognozi i drugi fašnički vikend bit će sunčan i topao!

Naslovna fotka: Edin Tuzlak

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.