Iskra Majsec obranila titulu prvakinje Hrvatske

17. veljače 2020.
Komentari isključeni
638 Pregleda

Članovi Karake kluba Samobor osvojili su čak 10 medalja na Prvenstvu Hrvatske u katama za mlađe uzrasne kategorije, seniore, veterane i para karateu.

Od osvojih 10 medalja, 1 je bila zlatna, 4 srebrne i 5 brončanih. Najbolja je bila mlađa kadetkinja Iskra Majsec koja je suvereno obranila osvojenu prošlogodišnju titulu prvakinje Hrvatske.

Srebra su osvojili Ema Đukić, kata team mlađih kadeta u saastavu Luka Lučić, Roko Čuljak i Roko Vuksanović, kata team mlađih kadetkinja u sastavu Simona Szel, Marija Čuljak i Tia Blažević te kata team 2012-2013 godište u sastavu Ema Đukić, Emma Fresl i Vita Požgaj.

Brončane medalje osvojili su Andrija Vuksanović, Nina Šunjić, Roko Vuksanović i Lucija Gečević, te kata team 2010-2011 godište u sastavu Melani Đukić, Magdalena Bašić i Dora Požgaj.

Tehnički organizator natjecanja koje je održano u dvorani 2 Doma sportova bio je Karate klub Alfa, natjecanje je otvorio podpredsjednik Vlade RH i ministar MUP-a Davor Božinović, a riječi potpore Hravstkom karate savezu je uputila i veleposlanica Japana Kaji Misako.

foto: Karate klub Samobor

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.