15 medalja za Profectus Samobor

17. veljače 2020.
Komentari isključeni
396 Pregleda

Judo klub „Profectus Samobor“ po šesti je puta organizirao međunarodni judo turnir „Profectus cup powered by Biobaza“. Turnir za mlađe dobne uzraste održao se u subotu 15. veljače u sportskoj dvorani Samobor kod srednjih škola, a na natjecanju je nastupilo 275 natjecatelja iz 38 klubova iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine.

Natjecatelji su bili podijeljeni u uzrasne skupina do 8, do 10, do 12 i do 14 godina, a svaki je natjecatelj dobio poklon glavnog sponzora, branda Biobaza farmaceutske tvrtke Magdis iz Svete Nedelje.

U ima gradske uprave grada Samobora natjecatelje je pozdravio Juro Horvat, pročelnik za društvene djelatnosti, a natjecanje je otvorila predstavnica Magdisa, Lana Balog.

Uz medalje, Judo klub „Profectus Samobor“ je pripremio i posebne nagrade za najbolje natjecatelje u svakom godištu, a uz nagrade su pridodani i poklon paketi Biobaze pa su svi natjecatelji imali i dodatnu motivaciju za pokazati najbolje.

A u borbama je kao i uvijek bilo zanimljivo. Bilo je smijeha i veselja, ali i plača jer je bilo i onih koji su po prvi puta nastupili na tatamiju na pravom natjecanju.

Domaćini su nastupili s najvećim brojem natjecatelja i osvojili 15 medalja i pehar za prvo mjesto u ekipnom plasmanu, a više o natjecanju možete pročitati na web stranicama Judo kluba „Profectus Samobor“.

Foto: JK Profectus

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.