Vrijeme kao naručeno za male maškare!

15. veljače 2020.
Komentari isključeni
602 Pregleda

Prijepodne prve fašničke subote u znaku je dječjeg fašnika! Vrijeme kao naručeno, sunčano i toplo, a pjesma, ples i maske posvuda!

Na središnjoj fašničkoj pozornici danas se predstavljaju dječji zborovi Limači, Zvončica, Medenjaci i Kikići te Slavuji i Slavujčeki, Akrobatski rock’n’roll Bistra, Dječji vrtić Loptica, Osnovna škola Jasenovac, Plesni klub Barbara, Dugoselske mažoretkinje i Mažoretkinje Unity S.

Izbor za najbolju obiteljsku masku danas počinje u 13 sati, u nedjelju u 12.30 sati, a priliku za predstaviti se publici maskirane obitelji dobit će i idućeg vikenda, 22. i 23. veljače, također na glavnoj fašničkoj pozornici s početkom od 13 sati.

Nagrade su sljedeće:

1. NAGRADA – “Nord – kuhinje i kupaonice”
Sedmodnevno ljetovanje za 6 osoba u mobilnoj kućici SUPERIOR s pogledom na more – u Mediteran kampu Ljutić u Biogradu na moru – poklon tvrtke Nord produkt
– nagrada se može iskoristiti u terminu 04.04. – 26.06.2020. ili 05.09.-17.10.2020.

2. NAGRADA
Godišnja obiteljska ulaznica – Ustanova Zoološki vrt grada Zagreba
Chromos – poklon bon 1.000,00
Samobor quad – poklon bon 500,00
Watch Centar – dječji sat
Krčma Gabreku 200,00 kn

3. NAGRADA
Dnevna obiteljska ulaznica – Ustanova Zoološki vrt grada Zagreba
Chromos – poklon bon 1.000,00
Samobor quad – poklon bon 500,00 kn
Watch Centar – dječji sat
Foto: Edin Tuzlak

Za najmlađe posjetitelje 194. Samoborskog fašnika pripremljen je i niz popratnih aktivnosti na Trgu srakinih mališana u Maloj dvorani Galerije Prica i do 16 sati uz igraonice, ekipu ZOO Zagreb, hula hoop učionica, klauna, disco, karaoke i predstavljanje fašničke slikovnice Maska traži lice u 14:30.

Urbana zona uz grafitere i breakdancere i danas se odvija na Art ledini iza kina sve do 17 sati, a svi su sadržaji za posjetitelje besplatni.

Također,ljubitelji fine papice, osim u bogatoj štandovskoj i ugostiteljskoj ponudi, uživati i nešto naučiti mogu i u Dječjoj kulinarskoj radionici Chiarin Tanjurić od 15 sati na Trgu fašničkih velikana.

Poslijepodnevni dio današnjeg programa počinje od 18 sati, kad na Fašnik u Samobor stižu gosti iz više hrvatskih i slovenskih gradova i drugih manjih mjesta, Ptuja, Kapele i Dobove, Kvitrovca, Domašinca i Štefanca, Novog Sela na Dravi, Makarske, Ključa Brdovečkog, Biograda na moru, Čakovca i Labina.

Za danas se sprema i dvostruki koncertni program, Šajeta u 17 sati, a navečer u 20 sati Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Mjesni odbori Lug Samoborski, Podvrh i Rakov Potok pozivaju vas danas u svoje tabore u Livadićevoj ulici od 14 sati na druženje uz zabavu i pregršt jestivih i tekućih delicija. Ekipa iz Rakovog Potoka dijeli rakove, na buzaru naravno. Kuhano vino, delicije, a degustacija je besplatna. U ponudi je i ronjenje i plovidba Gradnom, a živa glazba osigurana je do navečer.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.