Asfaltiranje prometnica

12. veljače 2020.
Komentari isključeni
511 Pregleda

Iako je do početka travnja na snazi i dalje zimska služba, ni u zimskim mjesecima nisu stali radovi na samoborskim prometnicama. Kroz program izvanrednog održavanja i zaštite nerazvrstanih cesta i ulica dovršeni su radovi na asfaltiranju produžetka Ulice Matije Gupca u Samoboru. Asfaltirano je ukupno 110 metara prometnice u širini od 6 metara. Sve pripremne radove izveo je Komunalac, a asfaltiranje tvrtka Hvar. Nadzor je obavila tvrtka Kronegro. Vrijednost radova iznosi 378 tisuća kuna bez PDV-a.

Prošlog su tjedna završeni i radovi na križanju Ulice Ivana Perkovca s Dalmatinskom ulicom i Ulicom Josipa Vanjeka. Uklonjene su arhitektonske barijere i izvedene korekcije radijusa krivina. Izvoditelj radova u vrijednosti od 40 tisuća kuna bez PDV-a bio je Davor inženjering.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.