Tihana Jagodić do bronce u Karlovcu

10. veljače 2020.
Komentari isključeni
526 Pregleda

U karlovačkoj Sportskoj dvorani Mladost od petka do nedjelje održavao se Karlovac Open 2020, međunarodni turnir u kickboxingu s 2230 natjecatelja iz 39 zemalja svijeta. Jučer su održana polufinalna i finalna natjecanja u ringovnim disciplinama i natjecanja u light contactu te u kick light disciplini u kojoj su nastupili i članovi samoborskog kickboxing kluba Fortis, Tihana Jagodić i Dominik Stanić.

Tihana je nastupila u kategoriji seniorki -65 kg gdje je osvojila 3. mjesto, dok je Dominik nastupio u kategoriji juniora +94 kg, no ostao je bez plasmana. Oboma je ovo bio tek drugi turnir u kickboxingu nakon prvijenca na Croatia Openu u prosincu 2019. u Splitu kada je Tihana osvojila drugo, a Dominik treće mjesto.

Vladimir Sekelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.