Poziv maturantima s područja Svete Nedelje !

7. veljače 2020.
Komentari isključeni
405 Pregleda

Grad Sveta Nedelja će u suradnji sa tvrtkom EDUCIRAJME.COM svim zainteresiranim maturantima s područja grada Svete Nedelje omogućiti besplatno korištenje Web aplikacije ePripreme za državnu maturu, a sve s ciljem kontinuirane i pravovremene pripreme za uspješno polaganje državne mature i upisa na željeni fakultet.

ePripreme omogućuju Korisnicima da se u bilo kojem trenutku, na bilo kojem mjestu ili uređaju (mobitel, tablet, računalo) povežu na aplikaciju kojom dobivaju pristup:

Stvarnim ispitima iz prijašnjih godina
Svim predmetima i svim razinama (obvezni i izborni)
Interaktivnoj osobnoj statistici
Neograničenog korištenja

Ključne karakteristike aplikacije ePriprema su sljedeće:

Lako korištenje-ispiti u obliku kvizova
Svi predmeti-više i niže razine, ljetni i jesenski rokovi
Natjecanje-uspoređivanje rezultata sa ostalim maturantima koji koriste aplikaciju
Rezultati-ispis postotka svih riješenih ispita.

Da bi se aplikacija stavila na korištenje Korisniku, mole se svi zainteresirani maturanti s područja Svete Nedelje da ispunjavanjem obrasca koji je objavljen na gradskoj mrežnoj stranici pod nazivom „ePripreme za maturante“ obave prijavu Gradu Svetoj Nedelji za korištenje iste. Prijava se može obaviti putem e-mail adrese: info@grad-svetanedelja.hr ili osobnom dostavom na Urudžbeni zapisnik (soba br. 9, I kat) ili poštom na adresu: Grad Sveta Nedelja, Trg Ante Starčevića 5, 10431 Sveta Nedjelja, a najkasnije do 10.03.2020. godine radi omogućavanja pristupa aplikaciji.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.