Noviteti Fašnika – od Urbane zone do Chiarinog tanjurića

6. veljače 2020.
Komentari isključeni
338 Pregleda

Noviteti ovogodišnjeg Fašnika su Urbana zona, slikovnica “Maska traži lice, Stakotur i dječje kulinarske radionice.

Urbana zona održat će se oba fašnička vikenda 15. i 16. veljače i 22. i 23. veljače, na Art ledini iza kina. Program će trajati od 10 do 17 sati, s nastupima breakdance plesača svaki puni sat, DJ-em i grafiterima dok će se radionica izrade grafita održavati od 15 sati.

Slikovnica Maska traži lice bit će predstavljena u subotu 15. veljače, u maloj dvorani Galerije Prica s početkom u 14 sati i 30 minuta, kada će se i besplatno dijeliti.

Srakotur – natjecanje u niskopodnim vozilima održat će se na glavnom trgu u nedjelju 16. veljače u 13 sati, a Dječje kulinarske radionice Chiarin tanjurić održavat će se obje fašničke subote, 15. i 22. veljače, kod zdenca na glavnom gradskom trgu, od 15 do 16:30 sati.

U oba dana održat će se po četiri kulinarske radionice, u trajanju od 15 minuta, uz prijavu na licu mjesta i potpisanu suglasnost roditelja. Broj sudionika je ograničen, a preporučeni uzrast je od 3 godine na dalje (najmlađi u pratnji roditelja). Iza Chiarinog tanjurića stoji Nastasja Chiara Petrić koja se profesionalno bavi kuhanjem. Održava i dječje kuharske radionice, te svoje iskustvo širi kroz razne tečajeve kuhanja. Najveću pozornost posvećuje zdravim slasticama i praktičnim idejama za zaposlene mame, završila je školu za kuhara i slastičara, te je član Hrvatskog akademskog centra primijenjenog nutricionizma i Udruge nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.