Franko Štrbac u završnici nacionalnog izbora za Euroviziju mladih glazbenika

5. veljače 2020.
Komentari isključeni
532 Pregleda

Franko Štrbac, učenik 4. razreda Srednje glazbene škole Ferdo Livadić, udaraljkaš u klasi prof. Gorana Goršea, prošao je u završnicu nacionalnog izbora za Euroviziju mladih glazbenika. Audicija je održana u subotu, 1. veljače, u HRT-ovom studiju Zvonimira Bajsića, a Franko je izborio svoje mjesto u jakoj konkurenciji među 23-oje mladih umjetnika, svirača različitih instrumenata.
Podsjećamo, uz Filipa Merčepa, Luciju Bošković i Jana Tominića, Franko je četvrti učenik Glazbene škole Ferdo Livadić i drugi iz klase prof. Gorana Goršea, koji će sudjelovati u završnici ovog velikog natjecanja.
Uz Franka stoje i njegovi mentori – prof. Goran Gorše te korepetitorica Željka Vojvoda, koji će ga pratiti i 10. ožujka u izravnom prijenosu HRT-a, kada će svirati uz Simfonijski orkestar Hrvatske radiotelevizije.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.