S radom počelo novo reciklažno dvorište

3. veljače 2020.
Komentari isključeni
552 Pregleda

U Svetoj Nedelji danas je s radom počelo novo reciklažno dvorište na adresi Zelena ulica br.5, Brezje – izvijestili su iz Grada Sveta Nedelja.

Besplatno korištenje usluga reciklažnog dvorišta imaju fizičke osobe s područja grada Svete Nedelje uz predočenje osobne iskaznice. Radno vrijeme reciklažnog dvorišta je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8:00 do 15:00 sati, utorkom i četvrtkom od 12:00 do 19:00 sati, a subotom od 08:00 do 13:00 sati.

Izgradnja reciklažog dvorišta financirana je sredstvima iz Kohezijskog fonda u iznosu od 2.4 milijuna kuna što čini 85% prihvatljivih troškova. Ostatak sredstava u iznosu od 15% osiguran je iz proračuna Grada Sveta Nedelja, dok je oko 84 tisuće kuna osigurala Zagrebačka županija. U tijeku je uređenje pristupne ceste do novog reciklažnog dvorišta, odnosno postava novog asflatnog kolnika u Zelenoj ulici u Brezju. S današnjim danom prestalo je s radom reciklažno dvorište koje je do sada radilo na adresi dr. Franje Tuđmana 8, Sveta Nedelja.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.