Karataši Bregane osvojili 4 medalje

3. veljače 2020.
Komentari isključeni
485 Pregleda

U organizaciji Karate kluba Mladost u Ivanić Gradu u nedjelju, 2. veljače, održan je 32. Kup Mladosti koji je okupio 520 natjecatelja, u dobi od 7 do 13 godina, iz BiH, Slovenije i Hrvatske.

Karataši Bregane osvojili su 4 medalje. Najuspješniji je bio Dino Devetak koji je odličnim borbama osvojio zlatnu medalju u kategoriji mlađih učenika do 30 kg. Uspješan nastup imala je i Tina Kos koja je u kategoriji učenica do 50 kg osvojila srebrnu medalju.

Brončano odličje osvojili su Erna Pjajčik u kategoriji mlađih učenica do 26 kg i Tin Svinjarić u kategoriji učenika do 37 kg. Bez medalje su ovom prilikom ostali Alisa Ema Jurjević, Nika Zorko, Emilija Mustafić i Irina Pjajčik. Ovaj turnir je bio odlična provjera trenutne sportske forme i početak ozbiljnijih priprema za državno prvenstvo koje će se držati za nešto više od dva mjeseca.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.